Ndryshon drejtuesi i Kadastrës së Elbasanit.

Inxhinieri Mariglen Disha është prezantuar si Drejtori i ri i Agjensisë Shtetërore të Kadastrës në Elbasan.

Mariglen Disha ka kryer studimet e larta në Universitetin Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, ku është diplomuar për Ndërtim në vitin 2006.

Ai ka mbajtur disa detyra të rëndësishme ne nivel vendor dhe rajonal mes të cilësve drejtues I Hipotekes në Elbasan dhe drejtor i Aluiznit për Tiranën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *