Në kuadër të maratonës ndërkombëtare, aksi nacional Lin-Pogradec dhe Qafë Plloçë-Pogradec do të bllokohet përkohësisht në datën 29 korrik.

 

Në njoftim bëhet me dije se bllokimi do të jetë për 1 orë e 30 minuta në fashën orare 19⁰⁰-20³⁰.

 

Gjithashtu të bllokuara do të jenë edhe rrugët e qytetit deri në përfundim të maratonës.

 

Në kuadër të organizimit të Maratonës Ndërkombëtare @marathon_enkelana  datë 29 Korrik 2023 ju lajmërojmë se do të bëhet bllokim i përkohshëm i aksit nacional Lin-Pogradec dhe Qafë Plloçë-Pogradec:

 

Bllokimi për 1 orë e 30 minuta në fashën orare 19⁰⁰-20³⁰

 

Në të dyja drejtimet e lart përmendura, pra në sensin kur vjen nga Tirana dhe nga Korça.

 

Gjithashtu të bllokuara do të jenë edhe rrugët e qytetit deri në përfundim të maratonës.

 

Të gjithë drejtuesit e automjeteve janë të lutur të marrin masa për të mos lëvizur në këtë orar në rrugën nacionale pra nga ora 19⁰⁰ deri në orën 20³⁰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *