Subscribe

Kryebashkiaku Erion Veliaj zgjodhi që këtë vit t’i bashkohet kauzës së personave me aftësi ndryshe.

 

Ndryshe nga vitet e tjera, Veliaj zgjodhi që bashkë me një vajzë të vogël me karrocë të vrapojë në kategorinë We too (2.3 km).

 

Qëllimi i kësaj gare është më shumë motivues se sa konkurrues.

 

Sikurse është kthyer tashmë në një traditë, biznese apo grupe të ndryshme regjistrohen dhe vrapojnë në Maratonën e Tiranës për të sensibilizuar opinionin publik duke ngritur kauza të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *