Pogradeci organizoi për të 3-in vit radhazi maratonën e notit, e cila bëri bashkë të rinj dhe ish-sportistë në 3 disiplina.

 

KLEVIS CANE

DREJTOR I SPORTEVE

 

Kjo maratonë është shumë e mirë për qytetin, synojmë që pse jo në të ardhmen të arrijmë në një standard më të mirë në këtë sport.

 

Në përfundim të garës 500 metërshe, vendin e parë për të rinj e mori 15-vjeçari  Ergi Malollari, ndërsa më interesante e bënë garën pjesëmarrja e ish-sportistëve sot veteranë të notit, të cilët pavarësisht moshës garuan.

 

ERGI MALOLLARI

 

Ishte hera ime e parë, dhe jam shumë i emocionuar që dola fitues, është eksperiencë shumë e bukur.

 

ENKELEJDA KONOPULL

Ka vështirësitë e veta si garë, për moshën tonë duhet shumë stërvitje, por bukur,

 

Krahas maratonës së përvitshme në Pogradec  po punohet edhe për ngritjen e një ekipi profesionist notarësh, në mënyrë që të jetë pjesë e kampionateve kombëtare dhe ndërkombëtare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *