Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev kërkoi nga Kuvendi që të shkarkohen nga detyra dy minsitra.

 

Zaev ka kërkuar shkarkimin e ministirt pa protofol që është angazhuar për implementimin e strategjisë për përmirësimin e gjednjes së romëve, Aksel Ahmedovskit dhe atij të Investimeve të Huaja, Adnan Qahil.

 

Në vend të Ahmedovskit, kryeministri Zaev ka propozuar Muzafer Bajram, ndërsa në vend të Adnan Qahilit është propozuar Elvin Hasan.

 

Rikonstruimi më i gjerë i Qeverisë pritet pas ndryshimeve kushtetuese. Gjatë muajve të fundit në opinion janë lakuar disa nga emrat që janë më afër largimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *