Tre dite nga vizita e eurokomisionerit Johanes Han, parlamenti maqedonas ka votuar me shumicë votash shpërndarjen e parlamentit dhe mbajtjen e zgjedhjeve të reja parlamentare. Ashtu sikurse ishe arritur në dialogun ndërpartiak, nën ndërmjetësimin e zotit Han, por dhe ambasadorëve të BE-së e SHBA-së, procesi i votimit mbahet me 11 dhjetor. Deri në organizimin e zgjedhjeve, grupet e punës do të vijojnë negociatat për zgjidhen e disa problematikave me njësitë zgjedhore, të cilat duhet të parashikohen në kod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *