Maqedonia e Veriut regjistroi edhe shtatë viktima të tjera në 24 orët e fundit.

Ndërsa rastet e reja ishin 138. Në total, Maqedonia e Veriut numëron 10.891 të prekur dhe 493 të vdekur.

Duke shtuar edhe 144 të shëruarit në orët e fundit, totali ka shkuar në 6.698 të rikuperuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *