Subscribe

Përveç se këngëtare Manjola Nallbani paska luajtur dhe në dy filma. Këtë sekret këngëtarja e zbuloi në shown më të madh të muzikës “Këndo Këngën Time”, në Vizion Plus.

 

“ Unë edhe pse kam luajtur dy filma, dhe në filmin e parë kam marrë çmim si debutuesja më e mirë nuk e kam  quajtur asnjëherë  veten aktore. Është një moment i bukur i jetë sime, kam marrë shumë dashuri nga njerëzit kur isha e vogël . Të nesërmen kur njerëzit kishin parë filmin, se vetëm atë shikonin se vetëm TVSh-ja ishte atëherë. Unë isha fëmijë për vete dhe fluturoja se u bëra për 24 orë Vip. Më njihnin të gjithë dhe flisnin batutat e filmit ,” – ka përfunduar Manjola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *