Subscribe

Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani këmbëngul se reforma ne drejtësi, duhet te kaloje një konsensusi te gjere politik. I pyetur nëse zgjidhja e ngërçit mund të jetë referendumi, Manjani se nuk duhet të shihet si mjet kërcënues. Reforma sipas Ministrit te Drejtësisë synon një pushtet gjyqësor te shkëputur tërësisht nga ndikimi politik. Këto deklarata ministri Ylli Manjani, i beri gjatë një leksioni te hapur me studente ne Elbasani. Ai u tha te rinjve se reforma ne drejtësi, nuk ka si objektiv të merret me emra konkrete dhe se qellmi i shtetit, nuk është të mbushë burgjet, por të rritet mirëqenia dhe tu shërbehet njerëzve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *