Subscribe

Ndëshkimet me burg qe janë shtuar në dy vitet e qeverisë Rama, nuk konsiderohen si masa efektive nga Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani. Ministri ka shfrytëzuar analizën vjetore të Kontrollit të Lartë të Shtetit, për t’i dhënë dhe një përgjigje akuzave të ngritura kohët e fundit për shumë zyrtarë të lartë.
I pranishëm në analize, presidenti Nishani tërhoqi vëmendjen per mungesën e bashkëpunimit mes institucioneve. Në debatin se a ka ndëshkim apo jo për zyrtarët e lartë, kryeprokurori Adriatik Llalla ka dhënë mesazhin e tij: Askush nuk është i paprekshëm. I vetmi që ka zgjedhur të heshtë në konferencë, ka qenë ambasadori amerikan Donald Lu. Madje diplomati i larte, nuk ka preferuar te beje asnjë koment edhe per gazetaret jashtë sallës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *