Një ngjarje sa e çuditshme aq edhe e rrezikshme ka ndodhur në Mamurras.

 

Ballkoni i katit të pestë të një pallati është shkëputur dhe ka rënë sipër ballkonit të katit të katër, duke rrezikuar kështu banorët dhe kalimtarët e rastësishëm.

 

Banorët të shokuar kanë lënë banesat e tyre dhe kanë dalë në ambjentet e jashtme.

 

Policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes dhe ka vendosur perimetrin e sigurisë.

 

Priten ekspertët te vendosin nëse pallati është ose jo i banueshëm. Shkak i rënies së ballkoneve është amortizimi i godinës.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *