Një sipërfaqe toke me ullinjë shekullorë është përfshirë nga flakët në Hekal të Mallakastrës.

 

Zjarri ka rënë rreth orës 16:00 ndërsa forca të shumta zjarrëfikëse po punojnë për shuarjen e flakëve.

 

Raportohet se shuarja e flakëve është e vështirë si pasojë e terrenit dhe erës.

 

Nga flakët rrezikohen dhe disa banesa në fshat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *