Subscribe

Shifrat e larta të të infektuarve me COVID-19, ka detyruar që Mali i Zi të mbyllë kufirin me Shqipërinë gjatë kësaj fundjave.

 

Sipas një njoftimi të shpërndarë nga drejtoria e Kufirit në Shkodër, njoftohet se Mali i Zi ka mbyllur kalimin në pikat doganore deri të hënën e 23 nëntorit.

 

Mësohet se gjatë kësaj fundjave do të lejohen të hyjnë ne vendin fqinj vetëm personat me leje qëndrimi, leje pune, ata që kalojnë transit për në vendet e tjera, si dhe ata pritet të udhëtojnë nga Podgorica drejt BE por duhet të jenë pajisur me bileta e avionit.

 

Gjithashtu të gjithë qytetarët shqiptar që kanë prenotuar hotelin për të kaluar fundjavën në shtetin fqinj, mund të kalojnë kufirin.

 

Në njoftim theksohet se nuk ka ndryshime, përsa i takon lëvizjes së mjeteve të transportit për qëllim tregtie.

 

Edhe Greqia mbylli pikën kufitare të Kapshticës për shkak të rritjes së numrit të të infektuarve në pjesën veriore te vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *