Një automjet është djegur në qytetin e Vlorës.

 

Makina tip “Opel Zafira” ka qenë në ecje e sipër teksa drejtuesi i mjetit ka parë të dilte tym nga pjesa e motorit dhe ka dalë dhe ka tentuar të fikë flakët.

 

Është njoftuar zjarrfikësja e cila ka mbërritur menjëherë por zjarri kishte përfshirë gjithë mjetin.

 

 

Sipas pronarit të mjetit, Ramadan Dëraj, shkaku ishte një shkëndijë elektrike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *