Majlinda Bregu, si Sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, ka zhvilluar një takim me presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç.

 

Presidenca serbe ka publikuar një foto nga takimi, ndërsa mësohet se mes tyre janë zhvilluar biseda për çështje të rëndësishme rajonale.

 

“Përparimi i të gjitha shoqërive tona varet kryesisht nga bashkëpunimi politik dhe ekonomik në rajon, dhe unë jam mirënjohës ndaj Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal dhe Majlinda Bregut për punën e tyre të përkushtuar dhe të përgjegjshme për këto çështje”, tha Vuçiç.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *