Besoj se kështu menduat të gjithë në fillim, që vajza në foto është Morena Taraku. Po në fakt është ish e dashura Majlinda Zeka, me të cilën reperi Majk ka edhe një fëmijë, Roanin.

 

 

Majlinda është bërë e famshme në rrjetet sociale vetëm sepse ka qënë ishi i Majk. Ndërsa Morena të paktën, përpiqet edhe të këndojë, përvec se ka një të dashur milioner.

 

 

Nejse, neve në fakt fokusohemi vetëm tek ngajshmëria fizike që ato kanë me njëra-tjetrën. Dhe duhet thënë që është ngjashmëri e frikshme!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *