Madonna njihet për ndryshimet e saj të shumta në fytyrë dhe në trup. Së fundmi këngëtarja 60-vjeçare ka bërë një ndërhyrje të re që ka zhgënjyer totalisht fansat e saj.

 

Ajo ka performuar bashkë me djalin e saj në New York dhe të gjithë kanë vënë re një ndryshim në të pasmet e saj.

 

“Po mendoj se ka vendosur implant në të pasme. Duken shumë false në fakt”,  ka thënë një nga fanset e saj.

 

Ky ndryshim ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve dhe nuk mund të kuptohet nëse bëhet fjalë për një ndërhyrje apo thjesht një editim në video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *