Presidenti francez Emmanuel Macron, i ka premtuar presidentit ukrainas Volodymir Zelensky më shumë mbështetje me armë për vendin.

 

Zelensky theksoi se Macron ka shprehur mbështetjen duke thënë se vendi i tij është i gatshëm t’i përgjigjet kërkesave shtesë për ndihmë.

 

Gjithashtu Macron dhe Zelensky kanë biseduar për aplikimin e Ukrainës për anëtarësim në Bashkimin Europian.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *