Reperi i njohur Lumi B dhe partnerja e tij, Miranda, do të bëhen prindër për herë të dytë.

Lajmin e ëmbël e ka ndarë vetë Miranda me anë të disa fotove “funny” në Instagram.

“Familja jonë po rritet, si barku ynë, dhe ne jemi të emocionuar të ndajmë që një i vogël do të bashkohet me ne së shpejti”, ka shkruar ajo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MirandaBee (@mirandasmb)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *