Shkarkimi i Flamur Nokës, nga nënkryetar I Komisionit të Sigurisë dhe paralajmërimi për përjashtim nga grupi parlamentar ka sjell reagimin e disa figurave dhe ish-figurave të PD.


Nëpërmjet një postimi në facebook, Jozefina Topalli shkruan se
Basha do bëjë edhe përjashtime të tjera, deri kur Kuvendi Kombëtar t’i heq vulën dhe karrigen.

 

 

“Luli paska perjashtur prap me vendim personal sonte ne darke .Kesaj here rradhen e kishte Flamur Noka, qe eshte rritur ne Partine Demokratike.E paska shpallur armik te brendshem! Ne fakt e paska nderuar Flamurin.Shoku Enver bente mbledhje byroje ne raste te tilla.Dmth kur anetaresia e Partise eshte ngritur per te hequr Lulzimin, ky i fundit shkarkon Noken.Edhe per pak kohe do kete vulen. Gjate ketyre diteve do shpall edhe perjashtime te tjera… deri kur Kuvendi Kombetar do i heq edhe vulen bashke me karrigen Lul Vules” shkruan Topalli në facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.