Luiza Gega është kualifikuar për në finalen e garës së 3 mijë metrave me pengesa në kampionatin europian të atletikës që po zhvillohet në Berlin.

Luiza Gega ka dhënë kohën e dytë më të mirë  ndër të gjitha sportistet pjesmarrëse në bateritë e gjysmëfinaleve.

 

Kjo paraqitje të jep shpresë për një rezultat pozitiv të athletes shqiptarë ditën  e diele kur zhvillohet edhe gara finake ne 3 mijë metra me pengesa.

 

Pak kohë më parë e ftuar në Vizion Plus, Gega shpresonte që të rënditej në tre më të mirat e Europës në këtë europian dhe ky rezultat duke parë kohën e saj në baterinë gjsymëfinale është krejtësisht I arritshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *