Zyra për të rinj në Bujanoc, Lugina e Preshevës nga dita e marte ka filluar grumbullimin e ndihma për familjet e prekura nga tërmeti në Durrës dhe Thuman.

Sot po bëhet gati maunia e dyte për transportin e ndihmave drejt Shqipërisë.

Ndërkohë janë nisur dhe disa furgona të tjerë Presheva dhe Bujanoci.

Vec institucioneve, edhe mjaft individe, shqiptare nga Lugina kane shprehur vullnetin per te ndihmuar te prekurit nga termeti ne Shqiperi.

 

Fotot më poshtë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *