Ushtarët ukrainas që mbrojnë fabrikën e çelikut Azovstal në Mariupol nuk kanë ndërmend të dorëzohen ndërsa luftimet me forcat ruse vazhdojnë më intensitet nga qielli dhe toka.

 

Kërkesën e forcave ruse për tërheqje ushtarët ukrainas nuk e kanë pranuar duke u përgjigjur se do të qëndrojnë deri në fund.

 

Bashkëshortja e komandantit Denys Prokopenko, të regjimentit Azov që ndodhet në krye të detyrës në këtë zonë ka treguar për mediat se telefonata me bashkëshortin e saj i është dukur si një ‘telefonatë lamtumire’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *