Pas disa orësh në luftë me flakët, është  bërë e mundur fikja e zjarrit të rënë gjatë orëve të mbrëmjes së shkuar te Rana e Hedhun në Shëngjin.

 

Ndërhyrja e shpejtë e zjarrfikëses dhe e policisë mundësoi shuarjen e zjarrit, që ishte në një zonë të pyllëzuar.

 

Aktualisht në Qarkun Lezhë nuk ka vatra zjarri të aktivizuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *