Vladimir Putin mund të përdorë kërcënimin bërthamor nëse lufta në Ukrainë zvarritet.

Ky është vlerësimi i fundit nga Agjencia e Inteligjencës së Mbrojtjes (Dia), agjencia e inteligjencës e Pentagonit. 

“Ndërsa kjo luftë dhe pasojat e saj zvogëlojnë ngadalë forcën konvencionale të Rusisë”, Moska “do të mbështetet gjithnjë e më shumë në kercenimin e saj bërthamor për të projektuar forcën në audiencën e saj vendase dhe jashtë shtetit,” shpjegoi gjenerali Scott Berrier, kreu i Dia, në një seancë parlamentare, sic raporton Bloomberg.

 

Qendrimet e Pentagonit u bene ne nje kohe qe lufta ne Ukraine ka hyre ne diten e 22 te saj.

 

Demet e deritanishme ne njerez jane shume te medha pasi llogariten mijerfa te vdekur ushtare rus, ukrainas dhe civile!

Leave a Reply

Your email address will not be published.