Një familje shqiptare prej 6 anëtarësh është evakuuar nga Gaza në vendin tonë.

 

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani në një postim në “X” shkruan se operacioni përfundoi me sukses falë bashkëpunimit të diplomatëve tanë në Tel Aviv dhe Kajro si dhe Ministrive të Jashtme të Izraelit dhe Egjiptit.

 

“Më në fund, Eiadi, gruaja e tij dhe katër fëmijët e tyre të mitur u larguan nga Gaza dhe do t’i bashkohen pjesës tjetër të familjes që kanë mbërritur në Shqipëri në fillim të këtij muaji. Operacioni sfidues përfundoi me sukses sot në mesditë, falë bashkëpunimit të diplomatëve tanë në Tel Aviv dhe Kajro si dhe Ministrive të Jashtme të Izraelit dhe Egjiptit. Mirënjohje të gjithë kolegëve të përfshirë në këtë proces”, shkruan ministri Hasani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *