Lëvizja Socialiste për Integrimi ankimoi në Kolegjin Zgjedhor vendimin e Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve.

 

Mësohet se LSI kundërshton rrëzimin që i bëri KAS-i kërkesës së saj për të shpallur të pavlefshme zgjedhjet në Qarkun e Beratit.

 

Sipas LSI-së, zgjedhjet në këtë qark janë vjedhur dhe prandaj duhet të shpallen të pavlefshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *