Lëvizja Socialiste për Integrim pritet të mbledhë në fillim të javës së ardhshme grupin parlamentar, për të marrë një vendim lidhur me qëndrimin e fundit të deputetit të saj përparim spahiu. Ligjvënësi ka dalë kundër përfshirjes së ekspertëve ndërkombëtarëve në procesin e verifikimit të pastërtisë profesionale të gjyqtarëve dhe prokurorëve duke shkuar keshtu me paren qëndrimit te opozitës. Ai shprehej se nuk ishte dakord per të ndare sovranitetin me operacionin ndërkombëtar të monitorimit. Më herët kryetari i LSI-së Ilir Meta, ka bërë të qartë se partia që ai drejton mbështet reformën në drejtësi dhe se do të votojë çdo draft, mbi të cilin të jetë dakordësuar dy partitë e mëdha PS dhe PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *