Subscribe

Pas sulmeve për luftën kundër narkotrafikut, ligjit të arsimit të lartë, LSI mban një tjetër qendrim kritik, këtë radhë për politikat në raport me zhvillimin e turizmit. Ka qenë Ilir Meta, i cili gjatë një takimi në Parkun Arkeologjik të Apolonisë në Fier, foli për potencialet e pazhvilluara  dhe te keqshfrytezuara të turizmit.

 

Për kreun e LSI-së duhen marrë masa për zhvillimin e turizmit, si një ndër sektorët më të rëndësishëm të zhvillimin ekonomik.

 

Kryetari i LSI-së ka nisur një tur takimesh për të diskutuar mbi platformën e partisë që drejton në sektorë të ndryshëm të ekonomisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *