Bllokimi i buxhetit ndaj Bashkisë së Skraparit ka bërë që LSI të kërkojë një interpelancë me ministren e Financave dhe të Ekonomisë, Anila Denajn.

 

Nëpërmjet një kërkese zyrtare, drejtuar kryetarit të Kuvendit, kreu I grupit parlamentar i LSI, Petrit Vasili shprehet se gjendja në Bashkinë e Skraparit është kaotike dhe se ministrja duhet të japë shpjegim se përse e ka bllokuar buxhetin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.