Por kreu i grupit parlamentar të LSI-së Petrit Vasili akuzon delegacionin e Bashkimit Europian se ka gënjyer në qëndrimin mbi ndryshimet në ligjin për ekstradimin. Në reagimin në rrjetet sociale, Vasili thotë se delegacioni i BE ne Tirane dhe EURALIUS vazhdojnë te shpërdorojnë autoritetin e Europes lidhur me drejtësinë. “Euralius gënjen kur thotë ka pasur disa variante për nenin 491. Ka pasur vetëm nje variant te përgatitur nga grupi i eksperteve te nivelit te larte dhe te paraqitur ne kuvend me firmën e nje deputeteje”, shkruan Petrit Vasili.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *