LSI, përmes nënkryetarit Petrit Vasili, ka dërguar në Kuvend një nismë ligjore për uljen e çmimit të karburanteve.

 

Vasili shkruan se LSI kërkon nga qeveria që taksa e qarkullimit dhe taksa e karbonit të pezullohen deri në fund të vitit 2022.

 

“Kam paraqitur sot ne Kuvendin e Shqiperise Nisme ligjore per uljen e çmimit te karburanteve!(Dokumenti). Kam kerkuar pezullimin e pageses se Takses se Qarkullimit dhe Takses se Karbonit. Koha nuk pret. Demagogjia nuk i duhet kujt ne keto momente kritike. Kuvendi duhet te miratoje menjehere kete Nisme Ligjore ne te mire te qytetareve dhe familjeve e bisneseve shqiptare. Qytetaret duhen ndihmuar e mbeshtetur sot”, shkruan Vasili.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.