Relaksimi i masave, i kombinuar me motin e mirë, po shijohet nga londinezët.

 

Rrugët, baret dhe restorantet në Soho këto dy ditë kanë qenë plot. Imazhet e kësaj të marte tregojnë britanikët që festojnë në lokale, pa maska dhe pa respektuar distancën sociale.

 

Para hapjes, kryeministri Boris Johson tha se nuk ka vend për vetëkënaqësi dhe që kujdesi duhet të vijojë sepse ekziston mundësia për shpërthimin e një vale tjetër infektimi, për shkak të rinjve të pavaksinuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *