Ditët e dimrit sidomos ato me shi shpesh janë dhe shkaku kryesor i lodhjes që mund të ndjejë secili nga ne. Ndodh që gjatë kësaj stine ne sa ngrihemi në mëngjes, ndjejmë lodhje gjatë ditës dhe mundohemi të këndellemi me disa kafe.

 

Në këtë periudhë dhe dita është më e shkurtër, është e vështirë për secilin nga ne që të jemi të mbushur me energji, veçanërisht në mëngjes kur hap dritaret dhe jashtë është ende errësirë.

 

Më poshtë do të lexoni disa këshilla që ju vijnë në ndihmë për të eleminuar sadopak lodhjen e ditës.

 

Dilni më shpesh kur ka diell

Praktikoni gjumë të rregullt vendosni një orar ku nuk fleni as më pak e as më shumë.

Bëni palestër

Ushqim të shëndetshëm zëvendësojeni kafen me ushqime të pasura që rrisin energjinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *