Subscribe

Vrasjet ne Fier dhe Vlore kane lidhje me konflikte te vjetra kriminale. Kryeprokurori Adriatik Llalla thotë se ne këto dy qytete ka një numër te larte vendimesh pafajësisë nga gjykatat, por përgjegjësit duhen kërkuar ne radhët e prokuroreve. Nga Vlora, gjate analizës vjetore te Prokurorisë, Llalla ka kërkuar që të mos ketë zvarritje te proceseve dhe gjykimi për rastet e dokumentuara të mos vonohet. Llalla ka kërkuar qe te ketë kontrolle intensive mbi prokurorët për rastet e pafajësisë. Një ditë më parë në qytetin e Vlorës ishte Ministri i Brendshëm, i cili ka thënë se Gjykata dhe Prokuroria duhet të ecin paralel me Policinë e Shtetit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *