Subscribe

Pamje te tilla të asgjësimit të drogës shpërndahen vazhdimisht nga policia, por sipas Prokurorit të Përgjithshëm, procedura nuk bëhet sipas ligjit. Në një takim të përbashkët me Ministrin e Drejtësisë Petrit Vasili, Llalla tha se mënyra e administrimit të provave, duhet të bëhet gjithnjë në prani të prokurorit dhe me procesverbal nëse ndodh e kundërta duhet të nisin hetimet.

 

Kreu i organit të akuzës shigjetoi akoma më shumë policinë, kur tha se ka sasi të mëdha hashashi, por pak arrestime. Për Ministrin e Drejtësisë, Petrit Vasili, një situatë e tillë kërkon më shumë bashkëpunim mes policisë e Prokurorisë. Pak kohë më parë deputeti i LSI Luan Rama tha në kuvend se në të paktën 13 raste, asgjësimi i drogës është bërë pa procesverbal madje dhe pa praninë e prokurorit. Rama tha se edhe 101 tone drogë e sekuestruar në Lazarat u asgjësua pa procesverbal.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *