“Shkolla e Rrugës” bestselleri i Tara Westover, tregon se si një njeri e mbi te gjitha një e re mund të ngrihet nga grushti që i ka dhënë fati, por dhe nga rregullat që ka ngritur shoqëria.

 

I përkthyer mjeshtërisht nga Diana Çuli  “shkolla e rrugës” historia e vërtetë e vetë shkrimtares nuk është vetëm një rrëfim se si ishte jetesa në një familje jo të zakonshme, por një mesazh i fortë për çdo brez.

 

I pritur jo vetëm mirë nga kritika, por edhe nga lexuesit rrëfimi i fuqishëm për dhunën dashurinë dhe forcën për t’u ringritur mbetet frymëzim.

 

“Shkolla e Rrugë” nuk është thjesht një rrëfim autobiografik por një miksim i imagjinatës dhe stilit të gjallë letrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *