Gafat e Loris Karius gjatë finales së Champions League e kanë bindur Liverpool-in që të marrë me patjeter një portier gjatë merkatos së verës. Fillimisht u fol për një oferte për Donarumen e Milanit dhe pastaj për Alison të Romës.

Në orët e fundit ka pasur shkrimeve në mediat italiane edhe për një oferte 30 milion euro drejt Lazios për Tomas Strakoshen ndërsa që në tabloidet britanikë shkruajnë se drejt Atletico Madrid do të shkojë një ofertë e cmendur 100 milion euro për Oblak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *