Subscribe

Mes tymit dhe tensioneve ka nisur seanca plenare e kësaj të enjte, ku në rend dite është miratimi nen për nen i buxhetit 2024.

 

Deputetët e opozitës kanë ndezur tymuese ndërsa kryeparlamentarja Nikolla hedh në votim nenen e buxhetit.

 

I pranishëm në këtë senacë është edhe kryeministri Edi Rama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *