Demokratët e Vlorës votuan për kandidatët për deputetë për zgjedhjet e 25 prillit. Në procesin e votimit morën pjesë 892 anëtarë. Kandidatët e konfirmuar prej tyre janë 19 dhe emrat e tyre janë të renditur si më poshtë:

 1. Alta Haluci
 2. Atird Hoxha
 3. Bujar Leskaj
 4. Edmond Fetahu
 5. Eneida Vera
 6. Eremal Arapi
 7. Fation Veizaj
 8. Hysni Sharra
 9. Ilva Lamaj
 10. Juliana Xhindoli
 11. Kreshnik Alimerko
 12. Liljana Elmazi
 13. Lorenc Danaj
 14. Martin Gega
 15. Nada Daullja
 16. Nadire Meçorapaj
 17. Piro Ahmetaj
 18. Saemira Shaska
 19. Vullnet Karalliu

 

PD Vlorë është e sigurtë se në zgjedhjet e 25 prillit opozita do të sigurojë një fitore të thellë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.