Operacioni “Bregdeti ynë” u shtri edhe në plazhin e Semanit dhe Darzezës, ku u liruan 13 parcela bregdetare të zaptuara ilegalisht me shezlongë e çadra.

 

Policia njoftoi për 779 shezlongë dhe 398 çadra të hequr.

 

Po ashtu, specialistët e Komisariatit të Policisë Fier proceduan penalisht 13 administratorë lokalesh, për veprën penale “Pushtimi i tokës”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *