Ish presidentin e Brazilit Lula është liruar pas 580 ditësh nga burgu, ku është shprehur se do të vazhdonte betejën për të mbrojtur të drejtat e popullit të tij.

 

Lula ka dalë nga burgu me grushtin lart, duke premtuar se do të vazhdojë të luftojë për popullin Brazilian, duke shtrënguar duart dhe duke përqafuar një nga një mbëshettësit e tij, disa prej të cilëve në lot.

 

Ish presidentin e Brazilit e prisnin mbështetës të shumtë përpara burgut ku kaloi 580 ditë. Ai u prit nga një turmë e madhe që e ka mbështetur që prej 7 orillit 2018 kur ai u dënua pasi u shpall fajtor për akuzën e korrupsionit dhe riciklimit të parave.

 

Ish presidenti i Brazilit ishte i bindur që do të dilte dhe që në mëngjes kishte lajëmruar se do të mbante një fjalim për popullin Brazilian sapo të dilte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.