Gjykata e Tiranës ka liruar ketë te marte Robert Kullën, duke i ndryshuar masën e sigurisë nga “arrest me burg” ne detyrim paraqitje. 35-vjecari, i biri i Nehat Kulles, akuzohet si një nga personat e dyshuar per grabitjen e nje filiali banke ne zonën e ish-bllokut ne 7 gusht te këtij viti. Pas 45 ditësh ne arrest me burg, Gjykata nuk ka gjetur prova te mjaftueshme qe kulla te jete një nga autoret e dyshuar. Robert Kulla se bashku me Roland Litin dhe Alan Babameten u prangosen nga policia si te dyshuar per vjedhjen e bankës me ane te hapjes se një tuneli ne bodrumin e pallatit, nga ku u mor kasaforta me para. Te tre te dyshuarit kane mohuar akuzat. Ndërsa ndaj Litit dhe Babametes është vendosur masa e sigurisë burg pa afat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *