Lirohen nga detyra dy prefektet e Shkodres dhe Elbasanit, Valdrin Pjetri dhe Gledian Llatja,

Pjetri dhe Llatja u shkarkuan me vendim qeverie pasi do të kandidojnë në emer të Partisë Socialistë në zgjedhjet lokale te 30 qershorit.

Pjetri dhe Llatja në fakt kishin vetëm pak muaj që ishin emeruar nga kryeministri Rama në postin e prefektit], por mesa duket kjo ka qënë një lëvizje me shjmë për ti afruar me terrenin zgjedhor sesa për të kryer funksionin e prefektit.

Por bashkë me lirimin e tyre nga detyra, janë emeruar edhe emrat e rinj që do I zëvëndësojnë.

Më vendim të Këshillit të Ministrave, prefekt i qarkut Shkodër është emeruar Çesk Millja  i cili në fakt ishte për afro 1 vit në këtë post.

Ende nuk ka një emer për prefektin e ri të Elbasanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *