Dy persona të arrestua në shtator të 2018 si pjesë e grupit të “Bajri” në Shkodër, kanë lënë qelitë.

Gjykata vendosi të zbusë masën për Denis Brajoviç dhe Klaudio Hoxhalliu, duke caktuar për ta arrest shtëpie.

Sipas gjyqtarit Sokol Tona, për ta nuk provohet akuza e ‘përkrahje të autorit’ si dhe nuk u provua se kanë qenë të përfshirë në veprimtari kriminale.

Klaudio Hoxhalliu është pronari i ambientit ku u arrestua Safet Bajri, i cilësuar si i forti i Shkodrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *