Subscribe

Gjykata e apelit liroi nga qelia, 3 banorët e Astirit të cilit ishin lënë në burg nga shkalla e parë për bllokimin e rrugës.

Apeli vendosi për ta masën e sigurisë arrest në shtëpi ndërkohë që 13 protestuesit e tjerë të arrestuar nga policia për të njëjtat akuza, janë liruar nga shkalla e parë me masë detyrim paraqitje.

Prej gati një viti dhjetera familje protestojnë kundër projektit për zgjerimin e unazës së madhe duke u konfrontuar me forcat e policise dhe bllokuar rrugën vazhdimisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *