Lily bashkë me aktoren franceze Isabelle Adjani shfaqen duke ndjekur  shfaqjen e modës së Givenchy gjatë Javës së Modës së Parisit, Francë.

 

Aktorja 28-vjeçare dhe Isabelle u ulën në radhën e parë për të parë koleksionin e ri.

Ajo u shpreh në instagram:-“Faleminderit @clareëaightkeller, sepse më lejove që të bëhem pjesë e koleksionit tënd të parë me @givenchyofficial. Urime! Ishte krejtësisht mahnitëse – unë i dua të gjitha, madje edhe veshjet për meshkuj! …, “

Leave a Reply

Your email address will not be published.