Gjykata e Krimeve të Rënda ka lënë në burg agjentin e Shërbimit Informativ Shtetëror, Florian Bushi. Masa e sigurisë nuk ndryshoi, pasi gjykata pranoi pretendimet e Prokurorisë, se Florian Bushi ka dekonspiruar përgjimet sekrete dhe aksionet e policisë.  Bushi akuzohet se i ka dhënë informacione  personave që kanë lidhje me disa ngjarje kriminale në vend. Sipas Prokurorisë, ditën kur Ilir Memushaj u arrestua per vrasje, ne Tiranë miku i tij Florian Bushi riformatoi kompjuterin për te humbur gjurmët e materialeve qe ia kishte dhëne atij. Nga ekspertimi ka rezultuar se Memushaj ka marre nje seri materialesh sekrete nga agjenti i Shërbimit Informativ.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *