Subscribe

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, Kryetari i Shoqatës së Gazetarëve, Ylli Rakipi, ka deklaruar se ajo çka po kërkon kryeministri Rama me ligjin për median është që AMA të marër rolin e gjykatës.

“Unë do të shkoj në gjykatë, ndërsa ky kryeministër që kemi nuk do të shkojmë në gjykatë. Ky thotë. Ky thotë do shkosh para AMA-s dhe ajo do të penalizojë ty. Ky zotëri nuk e ka qejf gjykatën. Gazetarët të shkojnë në gjykatë, porjo para AMA-s, kumund të kesh njerëz me njërën palë dhe me tjetrën. Sot, PD, opozita ka dorëzuar pushtetin dhe AMA është në favor tënjërës palë dhe ajo mund të bëjë me ty dhe me mua çfarë të ketë dëshirë. Dhe ky kryeministër që është në qeveri e ka bëë në mënyrënë më të qëllimtë për të vënë nën kontroll elementin online.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *