Vijon aksioni për ndërprerjen e lidhjeve te paligjshme te ujit në kryeqytet. Task forca e ngritur nga bashkia dhe ujësjellës kanalizimet,  është në terren për menaxhimin e situatës dhe prerjen e çdo lidhjeje abuzive. Nga monitorimi, u verifikuan rreth 1200 raste paligjshmërie. 216 lidhje qe përdornin ujin e pijshëm për ujitje apo për larje të automjeteve, u shkëputen. Gjatë këtyre tre ditëve, u vendosën edhe gjoba për 10 abonentë familjarë, si dhe për 3 biznese.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *